Demo Slide
Demo Slide
Demo Slide
Demo Slide
Demo Slide
Demo Slide
         
  Google Adwords

Met Adwords kunt u adverteren op internet. En het mooie is: u hoeft alleen te betalen als er geklikt wordt op uw advertentie!

Wat is Google Adwords?
Adwords zijn trefwoorden die relevant zijn voor uw onderneming in de omgeving waar u gevonden wilt worden. Dat kan plaatselijk zijn, maar ook regionaal of landelijk. Stel: u heeft een bedrijf in kunststof kozijnen en u wilt gevonden worden in Almelo. Dan zijn de trefwoorden "kunststof kozijnen" en "Almelo" essentiële woorden voor u. Als via zoekmachines gezocht wordt naar uw producten of diensten, wordt uw advertentie naast de onbetaalde zoekresultaten weergegeven. U bereikt hiermee dus een doelgroep die al geïnteresseerd is in uw product of dienst.

Hoe werkt Google Adwords?
Onze Adwords-specialisten maken een analyse hoe uw website vindbaar is ten opzichte van concurrenten in uw branche. Wij maken een rapportage van uw huidige website en kijken hoe goed u vindbaar bent op de eerste pagina's van zoekmachines. Een cruciale vraag die met onze rapportage-tool meetbaar gemaakt kan worden. Daarna geven wij u advies welke trefwoorden (Adwords) het meest interessant voor u zijn. Zo krijgt u advies op maat. U campagnes laten managen door een echte Adwords specialist.

Bovenstaande doet MPG commercieel in samenwerking met Marketing Totaal. (www.marketingtotaal.nl) Marketing Totaal staat in de top 7 van best presterende bedrijven op het gebied van het verzorgen van Google Adwords campagnes. U heeft een volledig inzicht in uw resultaten én kosten. Wij werken alleen met professionals die een autoriteit zijn in hun vak!